Zakelijk

Koffie voor

Horeca

We weten dat koffie in de horeca niet meer zomaar een kopje koffie is en dat jij, als horeca ondernemer, de kwaliteit van dat kopje koffie niet meer aan het toeval wil overlaten. De koffie moet GOED zijn. Of het nu gaat om een kopje koffie ter afsluiting van een heerlijk diner of een kopje koffie op een terras: Woodstock CoffeeRoasters zorgt ervoor dat jij TOP koffie kunt serveren. Kwalitatief hoogwaardige koffie voor een eerlijke, no-nonsense prijs. Koffie zoals koffie moet zijn. Puur en intens.
Woodstock CoffeeRoasters heeft verschillende koffies uit verschillende landen. Elk met een eigen smaakkarakter. Wij gaan graag met je in gesprek om erachter te komen welke koffie het best bij jou en jouw bedrijf past. Neem gerust contact met ons op, dan maken wij een afspraak om eens met je in gesprek te gaan en om je onze koffie te laten proeven.

Koffie voor

Op het werk/kantoor

Staat er bij jullie op het bedrijf een mooie koffiebonenmachine en vinden jullie het belangrijk om altijd een heerlijke, verse en onbetwist goede koffie te drinken en aan je klanten te serveren? Woodstock CoffeeRoasters levert direct uit eigen koffiebranderij. Eerlijke koffie voor een eerlijke, no-nonsense prijs krijg je heerlijke, vers gebrande koffiebonen. Je zit niet vast aan een minimale afname of andere contractuele verplichtingen.  Mooi meegenomen: uit onderzoek is gebleken dat werknemers die goede koffie op het werk drinken een stuk productiever zijn! Nog een extra reden om over te stappen op Woodstock Coffee!  Neem gerust contact met ons op, dan maken wij een afspraak om eens met je in gesprek te gaan en om je onze koffie te laten proeven.

* Voor zakelijke klanten zijn er groothandel prijzen beschikbaar.

Interesse in onze bonen gekregen?
Neem dan contact met ons op om een afspraak te maken.